Vzkazník

Dobrý den,
zdá se mi, že máte celkem malý akční rádius koncertů na to, jak malá jsme země. Co takhle zavítat na jižní Moravu? Byli jste tu vůbec někdy?

Ahoj kapelo Marien, dají se někde zakoupit vstupenky na festival Hukvaldský potlach kde budete vystupovat 16. října ??? Ráda bych si vás poslechla po dlouhé době. Děkuji za info Zuzka

Album bude 20.10.2021 vyrobené, pak hned předáme poště k doručení.

Dobrý den,

zajímalo by mě, kdy bude rozesíláno přispěvatelům Víťovo sólové album? Děkuji za info.

Milá paní Kateřino,
za svůj názor se vážně stydět nemusíte. Já Marienky vnímám jako vy! A myslím, že v tom nejsme zdaleka samy.

Dobrý den,
Né vždy zajímá lidi můj názor, proto vím, že ne vždy je nutné ho sdělovat..:D
Ale Vám napsat musím!
Jste naprosto skvělí. Na vašem koncertě jsem byla v Litomyšli, koncem léta, stále tím žiji. Vy totiž nejste jen úžasní muzikanti, vy jste rozdávači energie, krásných úsměvů a vlny pohody.. Zkrátka milé Duše všichni do jednoho! Doufám, že i vy si od diváků odnášíte nějakou tu energii, protože si jí nazpět rozhodně zasloužíte! Nádhera..., moc moc moc děkuji.

Ahoj Chtěl bych Vas zpevnik. A to fakt moc

Včerejší koncert ve V T byl fajn, i když vás bylo méně, (po počátečním stresu-jak bylo řečeno) od třetí písničky naprosto skvělé! Užili jsme si Marien zase trochu jinak, ale příjemně jako vždy.
Klobouk dolů, jak se poprali s náhlým onemocněním členů a odvedli dobrý koncert!! Ať se daří a brzké uzdravení nemocným.

Simono, ano budeme prodávat prostřednictvím Ticketmasteru.

Zdravím. Vstupenky na “výročák” budou v síti Ticketmadter, jako vloni?

Iveto, ano koncert máme naplánovaný na 20.11., se spuštěním předprodeje však ještě vyčkáváme (váháme) jestli se po dovolených nějak nezmění podmínky pro vnitřní akce. Rušení koncertu je velmi nákladná záležitost, a optimismus k rozhodnutí nestačí. Přesto věříme, že do konce září předprodej spustíme.

Moc vás všechny milí zdravím a dotaz - bude letos výroční koncert? díky, Iveta

Ahoj, naši dovolenou jsme zakončili 20.8. na Šrámkově statku v Pileticích. Celých čtrnáct dní jsme se těšili, ale koncert předčil všechna naše očekávání. Jak říkal Víťa, jsme nakažení, skvělou hudbou, optimismem všech členů kapely a jejich lidským přístupem. A ikdyž nejsme z Pardubic, omlouváme se, tak již navždy patříme do Vaši veliké rodiny a už hledáme, na jaký koncert pojedeme příště. Zdravíme a přejeme hodně podobných koncertů. A u nás v Lokti máme nádherné přírodní divadlo a určitě Váš tady rádi přivítáme.

Na "Rybníkoch" v Opatovciach túto sobotu ste boli fantastickí,skvelí,proste najlepší.Celé vystúpenie som mala "husinu".Ešte raz ďakujem Zdeničke za nádherné zaspievanie Olešnickej a Karolínke za Příboj.Samozrejme celej kapele za neopakovateĺný a nádherný zážitok.Škoda len,že ste nehrali dlhšie.Dokázala by som Vás počúvať až do rána.Ešte raz OBROVSKÉ ĎAKUJEM.

Už len pár dní ostáva.. Konečne sa stretneme na "Rybníkoch". Veľmi, veľmi sa na Vás teším, keď sa usadím do trávy a započúvam sa do tých najkrajších piesní na svete. Už nech je sobotaaa..:))

Tisíceré díky za včerejší koncert v Nepomuku!
Takovéhle pohlazení duše jsme už dlouho potřebovali.
Dojeli jsme za vámi z Rokycan a moc rádi zase dojedeme kdykoliv budete poblíž.
Mějte se fajn a hrajte takhle krásně i nadále.

Tome, kaela se jmenuje Tony Joch & přátelé. http://tonyjoch.cz/

Ahoj,jak se jmenovala kapela která hrála v neděli 18.7.2021 jako první.Dík Tom

Martino, dobrý den. Ani my nejsme organizátoři. Ale aktuální pravidla jsou k dohledání na internetu. Tedy musíte mít alespoň 22 dní po první dávce očkování antigenní test ne starší 72 hodin, nebo PCR test ne starší 7 dní. Pokud nenastala nějaká změna.

Dobrý den Ivane a celé úžasné Marien,
srdéčko poskočilo při zjištění že máte koncert poblíž Tišnova a dokonce uslyšíme i Žalmana, paráda. Mám již lístky, nicméně mi na info centru nebyli schopni říct jaké pravidla pro vstup, že nejsou organizátoři. Bude stačit čestné prohlášení, nebo musí být nějaký test z laboratoře? Tak nějak se v tom už ztrácím. Moc děkuji, Martina