Vzkazník

Posílám veliké poděkování za krásný víkend.
Velký respekt před vámi všemi ,žluťáskové, jste úžasný, vše fungovalo a klapalo na jedničku s obr hvězdičkou.
Chvojeni byla úžasná akce. Už se těším zase za rok.

Zdravíme z Kutné Hory a moc děkujeme za bezva vystoupení na Folkališti - jako vždy paráda i bez Karči a pedalbordu :)(škoda, že jste nezůstali na noční oheň - byl super). Byli bychom moc rádi za nějakou reedici Víťova zpěvníku, nebo vydání nového (máte plno nových písniček). Mějte se krásně, slunce ve tvářích a VíTr ve vlasech...
P.S. Doufám, že se uvidíme někdy v Kutné Hoře - třeba na podzim v knihovně?:)

Ahojky. Rádi bychom své prázdninové plány spojili s návštěvou některého koncertu Marien/VTT, ale zatím víme jen o Hrošení 22. 7.. Jak to vypadá s dalšími termíny??? Děkuji za odpověď. Srdečně zdravím z Opavy.

Ahoj kapelo,
velké díky za vaši skvělou muziku, chtěl bych se zeptat jestli bude ještě někdy k mání Zpěvník Víti Troníčka? Případně jestli je nějaká online varianta?
Velké díky, ať to ladí:-)

Jaktože se neukáže celý příspěvek??

Sobota U Letců, neděle Čečetkův mlýn

Sobota U Letců, neděle Čečetkův mlýn...❤️

Dobrý den,
prosím bude koncert na Konopáči a kdy?
Marien velmi ráda poslouchám a těším se na každý jejich koncert.
Přeji hodně krásných písniček a spokojených posluchačů.
Hodně zdravíčka všem
R.

Honzo moc děkuju za odpověď. Chromatika mě nenapadla kvůli stahování, ale určitě zkusím. Jinak jsem nechtěl chválit jednotlivě, protože jste skvělí všichni dohromady, ale foukačka je moje srdcovka, takže smekám před tebou a ať ti to hraje. Vám :-)

Vaškovi: Na dotaz asi nedokážu přesně odpovědět, pokud jsi myslel výrobce a typ kvůli barvě tónu.
Pokud byl dotaz na tóninu, tak to je Cis. Já to hraju od počátku věků na
C chromatiku. Ale myslím, že ji Zubřík neměl, tak to hrál na diatonickou Cis, nebo Fis.

Nechci opakovat mnohokráte použitou chválu na tvorbu i její procítěnou prezentaci, jsem prostě rád, že jste, protože kdybyste nebyli, tak byste mi chyběli.
A mám prosbu, nevíte na jakou harmoniku hrál Zbyněk Zubřík v Zrcadlech?

Milí Marien, byli jste skvělí !!! Moc děkuji za krásný dnešní, nebo spíš včerejší koncert. Tolik hezkých hlasů pohromadě:-) Tak to muzikantské srdce jen plesá. Kdybych měla klobouk tak smekám

Milí Marien, byli jste skvělí !!! Moc děkuji za krásný dnešní, nebo spíš včerejší koncert. Tolik hezkých hlasů pohromadě:-) Tak to muzikantské srdce jen plesá. Kdybych měla klobouk tak smekám

Hahaha ... i já chci moooc poděkovat za včerejší překrásnou produkci v Café Práh Víťovi a BG session, jste velmi skvělá sestava, ráda bych vás viděla a hlavně slyšela častěji, takže už tu na webu čmuchám, jestli se něco dalšího chystá :D :D :D Byli jste jedineční, sehraní, autentičtí, pokorní, podle mně hudebně dokonalí ... děkuji za skvělý zážitek, mám z vás velikou radost :)

Ahoj všem,
včerejší koncert v Cafe Práh Brno - jedna velká paráda. Sáleček je to poměrně malý, ale super atmosféra. Brno fandí a Cafe Práh Brno ještě více.
Už se moc, moc těším na podzim.
Ota Šimíček

Marieni, koncert v Litvínově byl krásný. V klubu jsem byla poprvé, atmosféra skvělá. Je dobře, že jste zavítali i k nám na sever :-)
Na Vaše koncerty do Pardubic vozím už i svou 9ti letou Alenku, která si Vás taky oblíbila. Takže tady jsme to měli kousek.
Jste úžasní lidé, zase jsem z Vás načerpala energii. Jen tak dál.
Radka - Ústí n.L.

Koncert ve Zlíně téměř naplnil mé očekávání. Že to bylo skvělé, snad netřeba psát. Nejen texty, ale i hudba, jejíž vícehlas nezní jen v klasickém podbarvení, ale také např. šestkové akordy (se sextou) dokážou moderní hudbu dělat moc líbivou. Kam na to V.T. chodí... Je to dar. (To "téměř" je moje osobní věc, za to skupina nemůže.)
I Příboj nebyl tak špatný. Já být dítětem, asi bych měl trému daleko větší. A možná, že bych zapomněl na modulaci písničky o sekundu výš a uvědomil bych si to tak o 2 takty později. Takže klobouk dolů.

Ivanovi K.: Děkuji, ve Zlíně je klasicky - vyprodáno. Snad někde jinde. Parník se zatím nerýsuje???

Marušce: Maruško to bohužel aktuálně nevíme. Doporučujeme zavolat tam, telefon uvedený na webu Šopy.

Je ještě možné sehnat lístky na neděli do Zlína (jako přespolní jsme psali do Šopy - na email, ale zatím bez reakce... :-()?? Děkuji za info.