Vzkazník

Dneska jste byli naprosto úžasní. Z koncertu jsem diky Vám odcházela znovu zrozena a plná pozitivní energie,kterou budu velmi ráda šířit dál. Moc všem děkuji a budu se těšit na další zážitky s vaší skvělou partou.

Duše slyší, když zpívá srdce. Pak někdy stojí divadlo. Díky :)

V Telči na vás nabito, krásná atmosféra v nádherných kulisách zámku. I Básník pěkně zapadl mezi osvědčené písně. Moc nás to bavilo a vůbec nevadí, že se Maxík posral. Je ještě malej.

Blanko, časy se upravovaly v minulém týdnu, vyzkoušejte znovu načíst stránku. V Bělohradě jsme v 15:00. Krásný večer.

Opravdu budete 20.7.2019 ve 20:00 hod na Hrošení na Řece u Starého Ranska? Těším se na vás. Ale: na stránkách máte uvedeno, že budete 20.7.2019 ve 20:30 i u Lázní Bělohrad pod Hůrkou. Místa jsou dost daleko od sebe ......

Milá a vážená kapelo Marien,

každým Vaším koncertem přinášíte mnoho radosti a potěšení do srdcí nás posluchačů. Páteční koncert v Pileticích byl opět ukázkou umění profi muzikantů a také skvělé party, která se neváhá rozdat pro ostatní a která osobitým humorem rozesměje i toho posledního bručouna :-). Díky moc za to, že vás muzika tolik baví a že se rozdělíte i s námi.
Mějte krásné léto.

zdravim
sorry ze tady s tim otravuju, protoze se to netyka primo Marienu, jenom jsem nejak nevedel kde jinde se zeptat:
nevite nekdo jestli existuji/daji se sehnat nejake nahravky stareho Topasu, krome Stare zdi a Jak se narodi den, ktere vysly na LP Portach?
diky

Jano, pracujeme na tom. Předprodej chceme spouštět od 1.7.2019.

Ivane,

kdy si budeme moci koupit lístky na výročák? Loni jsme je už měli touto dobou koupené. Vidělii jsme se s Marien v pátek na Nasavrkání a jako vždy byli skvělí. Karolíně moc gratulujeme k narození miminka, moc jí to sluší a udělala nám velkou radost, že přijela s kapelou zazpívat.
Všechny Vás moc zdravím a přeji krásné léto.
Brzy zase ahoj!

Jana

Před pár minutama jsem slyšel novinku Básník a moc moc se mě líbila. a na Váš koncert.Už se těším na zbytek

Naše milé Marienky,
nemohu jinak než moc a moc poděkovat za další skvěle připravený ročník Chvojení. Úžasná sestava muzikantů i lidiček kolem vytvářejících doslova elektrizující atmosféru, krásné počasí i s pár kapkami na zchlazení. Super! Navíc díky narůstajícímu počtu moravských "krajánků" v hledišti i na jevišti jsem se ve Chvojně cítila poprvé jako opravdu doma. A znáte to - všude dobře, doma nejlíp... :-)
P.S. Při návratu jsme projížděli takovou průtrží, že nebylo vidět na cestu a ze silnice byla spíše řekou. Snad vás to nezastihlo při pofestivalovém úklidu. Jinak díky za statečnost, s jakou Ivan absolvoval koncert, a přejeme mu brzké uzdravení a vám všem krásné festivalové léto! A zase někdy někde naviděnou. :-)

Ahoj, termín jsme doplnili, děkujeme za upozornění. Zda budeme hrát na Šíráku i u ohně říci v tuto chvíli neumíme. Těšíme se! :-)

Ahoj, chci se zeptat na přehled koncertů... Teď jsem vás objevila na seznamu Trampského širáku 17.8. - v sobotu a ve vašem seznamu koncertu to uvedené nemáte... Budete tedy na Širáku? Budete ho i ukončovat u táboráku jako kdysi dříve? Měli jsme v plánu tam jet pouze v pátek, ale k vůli vám vše změníme :-)
Díky, Pavla

Události České televize, čas 6:15
https://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1097181328-udalosti/219411000100604

Díky za všechny, kdo nemohli přijít.

Už je to rok od koncertu v Neratově s Coralema. Krásná atmosféra v kostele, nabito a dobrý nápad se sbírkou na housle. Zas tam někdy zahrajte, do toho magického místa za vámi zase rádi přijedem

Udělali jste mi velkou radost, že vás mužu najít na Spotify. Díky za to.
PS: už se těším na Chvojeni.

Ako inak mozem travit piatkovy vecer, ako s Marien....Nadhera ,nadhera, nadhera... Dakujem za prekrasne piesne, pri ktorých zabudam aj dychat... Proste...aaach....to sa ani slovami vyjadrit neda...

Včera jsem byl s přítelkyní na koncertě v Liberci, i když byla skupiny trochu oslabena (dle svých slov), koncert byl super. Část kapely poslouchám již od Poupat. Krásné písně a atmosféra. Vše vyvolalo příjemný pocit. Byli jsme i v sobotu v Petrovicích, kde také kapala hrála a měli jsme stejný pocit jako z koncertu v Liberci. Snad bude možnost znovu kapelu vidět na živo, zatím si jí pouštíme z CD.

pro Alča
18.03.2019 20:03
Dobrý den, nebudete koncertovat někde v okolí České Lípy:


martina
20.04.2019 23:09

Prodám vstupenku na Marien, koncert je v úterý od 19 hodin v Lidových sadech v Liberci. Bohužel kvůli nemocenské nemůžu jet.

Prodám vstupenku na Marien, koncert je v úterý od 19 hodin v Lidových sadech v Liberci. Bohužel kvůli nemocenské nemůžu jet.