Vzkazník

Dnešní koncert v kině Černošice,byl nádherný,s ženou i ostatními jste se skvěle doplňovali a bylo vidět,že jste dojatý, když celé hlediště zpívalo jednu z posledních písní s vámi, jedna nová písnička se my velmi líbila,ale neznám ji z country rádia je nová,je o tom,že myslíme na své blízké, kteří nám odešli, textově Vaše písně nemají chybu,jen tak dál,jste skvělý, děkuji za krásný večer

Ze zdravotních důvodů nemůžu

Ze zdravotních důvodů nemůžu

Ahoj Marieni,...tak jsme byli s manželem na vašem koncertu na Mouřenci v Aníně. Bylo to tak nádherné, že nemám slov. Víte, poslouchám vás už hrozně dlouho a naživo jsem vás slyšela poprvé. Ta síla, energie z vašeho zpívání. Je slyšet, že zpivate s láskou. Díky za vás všechny.

Rád bych se zeptal, jak se jmenuje tato skvělá písnička https://www.youtube.com/watch?v=Gq615WbN7Ig

Na výročáku už zazněla podruhé, ale nikdy myslím nebyla uvedena, děkuji za odpověď

Katko, netajíme nic, ještě včera (20.11.) nebyla vánoční Telč na webu pořadatelů a nebyl spuštěn předprodej. Nyní je již vše zveřejněné v sekci koncerty.

Ahoj, proč tajíte vánoční koncert v Telči ? My už máme vstupenky a móóc se těšíme ;o))

Milí Marien,
moc děkujeme za krásný koncert, který neměl chybu. Moc se těšíme na další koncerty nebo na čaj v Mlýnech.
Samozřejmě si nenecháme ujít výroční koncert 2024, již máme s příbuznými z vysočiny sedm lístků.
Moc držíme pěsti, ať vám vše vyjde podle vašich představ.
Krásný blížící se adventní čas.

Marien, byli jste zas a znovu dokonalí. Mám hrozně rád, když mezi svými úžasnými písničkami hodně povídáte a toho jsme si dnes užili vrchovatou měrou. A ještě před odchodem ze sálu jsem stihl tři lístky do první řady Lucerny. Budete zase skvělí. Ale do té doby bude ještě jedna Praha letos a určitě několik koncertů 24, před svatostánkem českých muzikantů. Díky, že děláte tak úžasnou hudbu. Ahooj!

Naši milí Marien,
moc děkujeme za dnešní skvělý výroční koncert. Jako vždy neměl chybu. Lístky do Lucerny jsme právě zakoupili, ale doufáme, že se s Vámi uvidíme dříve.
Máme Vás rádi!

Jana + Aleš

Výroční koncert - kvůli onemocnění máme volný 1 lístek: 15. řada, sedadlo 27. Pokud by měl někdo zájem, ozvěte se na: 777 89 75 48. Díky.

Zkoumá věci, které domů rodiče už přinesli.....

Něco k Honzovému příspěvku - přání Toedorovi a jeho rodičům:

Ještě dřív, než malé dítě nakreslí pastelkami na papír změť neforemných čar, zkoumá věci, které rodiče už přinesli, a z nich pak právě nejvíc kávovar. Ta věc možná vypadá jak živá v očích synka třeba celý den. Vždycky, když se tento přístroj znovu používá, dům je vůní nasycen.
Ač se všem zdá malé dítě veselé, choroba mu v těle vládne skrytě každý den. Dlouhá štace, která tvoří pevně kresby na čele, snad nemoc zvládne vyhnat zdárně ven. Brzy dítě bude znát, jak ladí ze dvou svíček oči plamínků. Často máma s tátou s láskou roztomile hladí tvář i dětskou pusinku.
A čas pádí, pevná víra zabalí do krabice, do papíru drahocenný dar. Dlouhou dobu na tento den jistě všichni čekali, až syn si sám už pustí kávovar. Atmosféra v domě snad už zdravá přidá díky na společný stůl. Syn už nezná den, když prvně zavoněla káva, vždyť měl tehdy rok a půl.

Honzo, děkujeme za upozornění. Webmaster to ví, trápí se s tím, ale nemůže za to. Nejrozšířenější prodejní systém mezi pořadateli, colloseum, má tu vlastnost, že se snaží vás, kupující chránit, před podvodníky. Ve snaze zamezit robotům podvodných serverů např. Viagogo, přeprodávání vstupenek mají na koncové úrovni plovoucí odkazy, tedy po nějaké době přestanou být funkční. My do našeho webu vkládáme odkaz, který nám pořadatel poskytne, a není v našich silách vždy odhalit jaký systém pořadatel používá. Funkcionalita našeho webu zase říká, že pokud odkaz není platný pošle vás na marien.cz, a ne někam pryč. Problém lze vyřešit zadáním odkazu o úroveň výš, tedy pošleme Vás na stránky pořadatele, ale ne do hlediště k nákupu vstupenky. Děkujeme za pochopení.

Upozornění pro webmastera: Každý druhý odkaz na vstupenky v sekci Koncerty na těchto stránkách vede pouze sem zpět na tyto stránky...

Přátelé, kdo s láskou vzpomínáte na Zuzku Mimrovou a nejste na tom finančně sami špatně, pomozte.
https://www.donio.cz/postavme-teouska-na-vlastni-nohy

Věřím že oni si to zaslouží.

Dobrý den,
bude v neděli 22.10. v Neratově zpívat i Karolína Bohmová ?
děkuji za info.

Ano je to tak... https://www.ticketmaster.cz/artist/marien-vstupenky/1008119

Ticketmaster konečně spustil prodej vstupenek na výroční koncert..

Ahoj všem příznicvům, omlouváme se, že stále neběží předprodej vstupenek na Výroční koncert v Ideonu, vznikly drobnější admninistrativně - technické problémy na straně předprodejní sítě. Ale už máme informaci, že se je podařilo odstranit. V nejbližších dnech tedy bude předprodej spuštěn v síti Ticketmaster. Moc se na Vás opět po roce těšíme.