Vzkazník

Ahoj moje krevní Skupino

U prodeje vstupenek v Semaforu je psaný jiný čas než tady..Který čas prosím platí? ☺️

Máme dva lístky na koncert v KC Zahrada. Mám Covid a nebudeme se moci zúčastnit ☹️. Moc jsme se po dlouhé době těšili na živou hudbu. Kdo by lístek chtěl, napište mi snajdron@seznam.cz. Rychlejší bere.

Vraní pírko - čistá krása. Hudba, dvojhlasy, text..všechno to do sebe tak neuvěřitelně zapadá. Nevím, proč, ale připomíná mi to písničky z folkových 90-tek. Jsem unešená, dojatá a děkuju!

Milí Marieni, z celého srdíčka děkujeme za další nezapomenutelný zážitek z Výročáku. Víťo, klidně můžeš "mluvit". Bez Tvých komentářů a pokusů o vtip by ten zážitek nebyl kompletní :)! Zdravíme od Olomouce a těšíme se na další setkání!

Martina: Ahoj Martino, děkujeme moc. Zpěvník je bohužel zcela vyprodaný.

Děkuji za krásné písničky, energii a radost, kterou rozdáváte a moc prosím o informaci, kde seženu Váš zpěvník ? Děkuji.

Náhodou jsem na youtube shlédl přesně 2 měsíce starý záznam vystoupení nekompletních Marien (bez Ivana a Myšáka) ve Velkém Týnci. Docela solidní hardcore pro znalce vašeho repertoáru. Obdivuji že jste to nevzdali, Feďa zpíval jako snad nikdy dříve, ale zase si člověk uvědomí význam 2 kytar a hlasů pro vyznění celé kapely...

Prosím vás, koupím dvě nebo i jednu vstupenku na koncert ve Sloupu v Čechách. Kdyby třeba někdo vstupenky měl a nemohl jít , moc ráda koupím. Prosím dejte vědět juhosova.m@seznam.cz Děkuju..

Ahojky Marien,

moc děkuji za nové Víťovo CD Mnoho tváří větru. Moc se mi líbí. Bohužel z manželových zdravotních důvodů se letos asi nebudeme moci zúčastnit Vašeho výročního koncertu, i když jsme se na něj moc těšili. Tak na Vás alespoň budeme myslet a pustíme si všechny Vaše písničky. Kdyby se podařilo a byl by někde k mání záznam z koncertu, hlásím se jako první do fronty.
Přeji Vám jen vše nej, ať se koncert vydaří, doufám, že Vás brzy zase uslyším na živo.
Jana

Simono, výměna vstumenky na jiné jméno proběhne bez problémů na oddělení péče o zákazníka. Nebo požadavek vyplňte zde:
https://help.ticketmaster.cz/hc/cs/requests/new?ticket_form_id=360000092118

Ivane, prosím o radu. Vypadl nám jeden člověk na Výroční koncert. Jak přenést vstupenku na jiné jméno?

Včerejší koncert v Gongu byl super, jen škoda, že z důvodu neochoty nechat do sebe napíchat experimentální roztok bude asi na dlouho poslední, co byl pro mne naživo. "Placičku" jsem si ale odnesl, tak alespoň mám co poslouchat doma, když je zase v telce všude ten Čínský moribundus.

Milí Marieni, úžasný koncert v Hukvaldech. Stojí za to chodit na kulturu, stojí za to chodit na vás a poslouchat vaše písničky. A ta atmosféra- nádhera.

Honzo - Restaurace u Hřiště - Malá Čermná

Kde přesně se koná zítřejší koncert v Čermné n. O.? Děkuji za info

Ivato, snažíme se, strpení prosím den, či dva. Děkujeme!

Janotko, už to funguje. Vstupenek do Gongu je dostatek. Díky za informaci.

Ahojte, jak to vypadá s výročním koncertem? v plánu koncertů stále není.... :-(

Nefungují odkazy na prodej vstupenek, nebo už je do Gongu nejde koupit? Vrací mě to na stránku kalendáře.