Vzkazník

Prečo sa mi vždy pri Olešnickej tisnú slzy do očí...tak ako dnes,už hádam po tisíci krát...a zakaždým znova a znova. Ďakujem za túto pesničku. Je to proste moja "srdeční"...

pro Slávka - Jezdíme do Parníku na Marien každoročně (v květnu) a bývají oficiálně uvedeni v programu klubu až v průběhu března, dubna. Takže žádné obavy, pořadatelé zřejmě nestihli zareagovat na změnu "pravidelného" termínu o 2 měsíce vpřed ! :-)

Slávku: Ano 24.3 jsme v Parníku. Termínem se hýbalo, tím se často spustí řetezec chyb a chaos. Mrzí mne to, poprosím pořadatele aby to napravili. A děkujeme za upozornění :-)

Ahoj skupino Marien. V kalendáři koncertů uvádíte koncert 24.3 v 19.00 v klubu Parník. Chci se zeptat, jestli je to opravdu tak. Díval jsem se na stránky Parníku a nic tam není uvedeno, že by jste měli mít koncert v ten den. Prosím o informaci. Děkuji Slávek

Jacku Koncert v Café Práh bude (s ohledem na jarní koncert v Semilassu) až na podzim 12.9.

Brno - Práh letos nebude?

Děkujeme za pochvalu. Z letošního výročního koncertu záznam nechystáme. Zase někdy příště :-)
Ivan

Ahoj Marienky,
chystá se nějaký záznam vašeho posledního nádhernýho výročáku?

Pokud na tomto krásném webu skvělé kapely Marien zvolím Výběr fotek, vždy dřív usnu, než se cokoli stačí zobrazit. A to mám naspáno do foroty..

Ahoj, děkujeme za včerejší krásný zážitek, který jsme si odnesli z Vašeho koncertu v Divadle U Kapličky v CB. Byli jste skvělí a Karolina byla úžasná!

ahoj včera krásný koncert jen mi chyběla písnička Ze skla bude příště ?

Ahoj Marien!

Včera jsme byli na adventním koncertu a moc se nám líbil. Máte náš velký obdiv, jak nádherně jste zpívali a hráli v tomto zimním počasí. Prostě jste jedničky! Přejeme Vám krásné vánoční svátky, hodně zdraví, štěstí a ať Vám to stále tak bezvadně zpívá. Těšíme se na Vás.

Jana + Aleš

Ahoj Marien :),
díky moc za včerejší koncert na Pernštejnském náměstí
bylo to moc pěkné - máte náš obdiv.
Díky a mějte krásné vánoce

Konečně se posouváte víc na JIH …. už sem se bál že se sem bojíte :) …. škoda že Budějovice kvůli povinnostem nedám :(

No když Vás pozval Jára Hnízdil do divadla U Kapličky , tak budete zřejmě velmi , velmi slušná kapelka , či oddíl . Tak to si Vás nenechám ujít ! ! ! Vezměte s sebou prosím , nějaké Cí Dý , děkuji a těšíme se .

Ahoj Marieni, výroční koncert se vám letos moc povedl. Vím, že máte stále více písniček a koncerty se nedají moc natahovat, ale některý písničky už skoro nehrajete. Třeba Pěčínskou nebo Zpod větrných mlýnů. Rád bych si je od vás ještě poslechl, jsou hezké. Díky.

Ahoj Marien,
opět jste nás dostali. Jste pro nás symbolem čisté duše. Na vašich vystoupeních máme pocit, že se zastavil svět. Zalije nás pocit štěstí, čistoty a harmonie. Neumíme si život bez vás představit. Děkujeme. Máme vás moc rádi!

Ahoj. Jako tradicne DEKUJI za vyrocak. Prijeme straveny sobotni vecer plny energie do dalsich dni. Jen si dovolim par rypnuti. Na nove CD urcite zaradte Svetlo cloveciny. A druhej stouch ... 2 radia Vas hraji a minimalne Samson i starsi veci od Poupat.
Jeste jednou diky a zatim Ahoj

Ahojky Marien,
před chvílí jsme se vrátili z výročního koncertu a jsme nadšení. Vaše písničky byly nádherné, moc jsme si je užili a každodenní starosti byly pryč. Máme Vás moc rádi a těšíme se na další koncerty.
Vaši věrní posluchači Jana + Aleš


Ahoj,nabízím dva lístky na výroční koncert marien . 10.11. v ideonu. 776130430