Vzkazník

Velký dík za nádherný koncert na Vodním hradě v České Lípě. Jako vždy vám to ladilo, naše ouška si lebedila a srdíčko jásalo. Konečně jste dorazili i k nám na sever, i když si za vámi rádi zajedeme i delší cestu. Už se těšíme na další souznění. Ahoj.

Martino, termín zajišťujeme rok předem, přesto jiná volná sobota už nebyla. Všední dny volné jsou, ale to zase nezvládáme my, chodíme do práce, a výroční koncert se připravuje od brzkého rána. My bychom také raději využili prodloužený víkend s dětmi. Přesto moc děkujeme za názor.

Iveto prodávat se bude v září v síti Ticketmaster

Ahoj Marien,
je to spíš otázka asi na Ivana Kurteva, ale dát Výročák v prodlouženém víkendu....ach jo....:(

Ahojte kapelo,
ráda bych se optala, kdy se budou prodávat vstupenky na Váš skvělý výročák? Děkuji

Ahoj kapelo. Posilam pozdrav ze Sumavy. Byl jsem 1.8. na vasem vystoupeni v Telci a dekuji za super setkani s vami i po koncerte v Panskem dvore. Odvazim si z nej neco,co naporad zustane nekde v srdecni krajine,co nejde koupit,ani zaplatit....ahoj a tesim se na videnou v Zelezne Rude u nas na Sumave.

Ahoj, včerejší koncert v Telči byl super, díky moc. Víťa mluvil o novém klipu, ale nemůžu ho nikde najít. Kde se na něj můžeme mrknout?

Díky za včerejší Telč. Koncert měl úžasnou atmosféru a pohodu, bylo nám prostě skvěle. Přiznám se, že jsem vás objevila teprve nedávno a byla to "láska" na první poslech. Pocházím z Hradce Králové, tak že píseň "Kluk z Pardubic" mě pobavila i když o pojmu Mechova bych asi diskutovala :-) No a moje domovská trempská osada je ze Žamberka, tak že zase trefa do černého :-) Kraj Orlických hor prostě miluju. Texty písniček jsou krásné, jste všichni skvělí muzikanti a je super koukat na to, jak vás muzika baví. Díky Knedla

Moc děkujeme, za dnešní úžasnou Telč! Byli jste skvělí. Vaše energie, kterou posíláte z pódia do hlediště, je obrovská. Naše dcerka posílá velkou pusu Karče, která se dostala dneškem na úroveň Elsy z Ledového království. Díky moc

Dobrý den, nedávno jsem objevila vaší písničku Tábornickou a musím říct, že je vážně skvělá! Také pořádáme letní tábor a tahle písnička by byla perfektní jako podklad do našeho potáborového videa, které je k dohledání na našich webových stránkách. Bylo by možné Vaší písničku takto použít? Samozřejmě s uvedením interpreta... Děkuji předem za odpověď

Na koncert 9.9.23 v Žumberku na Ranči se budou lístky prodávat předem nebo až na místě? Pojedeme až od Domažlic, tak aby bylo jisté,že se vejdeme a mohli včas zajistit ubytování.
Díky za Marien-úžasná hudba a texty, zpěv.....prostě vše , ať se daří!!!

Olomoucký koncert bezva, máte skvělé aranžmá písní, dobré texty, jde z vás pozitivní energie.
Petr a Honza rovněž zpívají skvěle, zvažujete jim dát větší prostor?
Hezké léto

Rád bych se zeptal, kdy bude dopsána historie na webu ( končí se rokem 2014) . Děkuji

Prosím, jedete někdo ze Dvora/ okolí zítra do Piletic , s volným místem v autě? Moc prosím, nedostanu se zpátky .

Po včerejším koncertu jsem koukl na video k " Tabornické" a vrátil se o 50 let zpět k našim " krypto skautským " táborům na Moravici. Moc mě to potěšilo:)
Přeji ať se vám i další koncerty vydaří jako ten Olomoucký.

Ahoj všem, moc prosím, bylo by možné akordy na Včera se mi zdálo a Co můžu dělat lásko? Chtěl bych se to naučit hrát... Díky moc předem.
PS: Už aby byl pátek, těším se na Olomouc.

Díky, budu vyhlížet

Simono, vždy v síti Ticketmaster.

Ahoj. Na kterém portále budou k mání lístky na výročák?

Děkujeme za další krásný ročník FOLKOVÉHO CHVOJENÍ - tak, jako vždy, byl to pro nás I letos nezapomenutelný zážitek
Je to nejen festival plný člověčí muziky, ale i "človíčků" se srdcem na dlani - díky Vaší vstřícnosti jsem to zvládla i se zlomeným palcem :-) Ještě jednou VELIKÝ DÍK!!!